Buri me tradhe tonte, por edhe une ja ktheja borxhin..

te martuar por jo te vdekur vlen thenia per neve dy bashkeshorteve qe jetojme nje kohe te gjate te martuar e qe kohe pas kohe sikur kemi qejf te freskohemi nga pak..per tu shtuar ndjenjat thojne njerzit..se po beheshte bajat dhe rutin vetem me nje partner. ja lexova burrot disa mesazhe ne tel..i kishte harruar me i fshij dhe u nervozova shum, dmth per mu nuk ka kohe a per tjerat duke i knaq ne hotele e vende te ndryshme..vendosa ti hakmerem pa i then gje..e thirra ishin tim qe e kam pas para burrit e qe menxi priste te me takonte..dolem per kafe dhe deejt e ne hotel..nuk prita shum prej ne koridor ju versula..nga inati birrit dsh e hengra te terin..qka nuk bem e perjetuam..me koshte marr malli kur nes eje per njoftim apo per vazhdim kl,i,ko ne re,k,l,ame me poshte ma bente..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *