Kerkoj nji Mashkull per lidhje martesore Ja numri

pershendetje grupi perjetime Kerkoj nji Mashkull per lidhje martesore, ja numri im
gruaja 37vjeqare Gruaja 37 Vjecare: Kerkoj Nje Mashkull Per Lidhje Martesore, Ja Numri Im…. Jam nje grua 37 vjecare deri tani asnjeher e martuaar por as nuk kam pas lidhje me ndonje mashkull tjeter.Gruaja 37 Vjecare: Kerkoj Nje Mashkull Per Lidhje Martesore, Ja Numri Im
Jam nje grua 37 vjecare deri tani asnjeher e martuaar por as nuk kam pas lidhje me ndonje mashkull tjeter
TaNI kam vendosur qe te martohem edhe pse pak von. Mirepo edhe nese nuk ka ndonje serioz le te me shkruaj ti kalojm disa nete se bashku, sepaku ta shijoj nes eje per mashum kl,i,ko me posht ne rek,la,me dhe ike te gjitha infot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *