nga Vlora me qendrim ne Angli dua njoftim

ckm un qhem Sara Jam 30 vjeqare nga kosova me qendrim ne londer e divorcuar kame 1 femije te kerkoje nje burre per lidhje martesore nga shqiperia mosha 28
50 vjeqar,te interesuarit te lajmerohen permes Jam 30 vjeqare nga kosova me qendrim ne londer e divorcuar kame tre femije te rritur,kerkoje nje burre per lidhje martesore nga shqiperia mosha 25 50 vjeqar kam restorantin tim te interesuarit te lajmerohen permes kl i ko me posht ne re k lam dhe prit 1 minut do ju shfaqet numri im personal vetem serioz ju lutem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *