Kryemadhi takon vogëlushën që do të bëhet mjeke: Vlen gjithë mundi që t’ja bëjmë këtë ëndërr realitet

Kryetarja e LSI Monika Kryemadhi e cila po merr pjesë në kampin veror të të rinjëve të partisë së saj në Jalë ka postuar një foto të një takimi me një vajzë të vogel që quhet Kamela e cila dëshiron të bëhet mjeke.

“Ja vlen gjithë mundi dhe energjia e të rriturve që t’ja bëjnë këtë ëndërr realitet Kameles dhe fëmijëve të tjerë”, shkruan kryetarja e LSI.Me Kamelën e vogël nga Jala që ka një ëndërr të bukur: të bëhet mjeke. Ja vlen gjithë mundi dhe energjia e të rriturve që t’ja bëjnë këtë ëndërr realitet Kameles dhe fëmijëve të tjerë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *