Mami nga Gjermania kerkon nji Djal por

uhem Laura kom lindur ne gjermani ne München me origjin jem nga Peja 31 vjeqare kom qen e martuar , me nji tip shum xheloz dhe fanatik familja ishin shkaktare dhe
insistuan fort qe te martohesha me at tipin pa e njoftur faare .Tash dua te njoftoj nji djal skan lidhje vitet por kom vetem nji kusht qe te bashkjetoj me at per disa kohe .Qe tja japim vehtit nji shanc se pershtatemi apo jo .Un finaciarisht qendroj mire jom mjeke dhe punoj ketu ne München ne nji spital ketu un spo kom kontakt me shqiptaret
te gjith te interesuar munden memu ljmruar me falni ne gabimeet e shkrimit kl,,iko ne re,,klam me posht pastaj pas nji kohe te del numri im i viberit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *