pershendetje jom quhem Linda e kulturuar dhe me pervoj

pershendetje grupi perjetime Jam nji mami shum e kulturuar dheNga monotonia e
marrd henieve te bezdiseshme dhe mon otone me burrin isili nuk dinte asgje theter veq me te hypii permbi dhe me bo qejdin e vet dhe gjith kjo Ghaste vetem tre min dhe ateher kur un nisja me ndjej diqka aj kishte kryerpun. Deshprim total po a i qendrohet besnik atij burri qenuk din me te knaq besa jo dua ta provoj nga teghitha anet nga siper me shum edua.paraloja te zgjas shum dhe ne fund te kr mbas reklames kontakrojm ne msn dhe takohemi per qejf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *